Akcija u oktobru – 45% popusta na preventivne preglede dojki

Prevencija je Vaše najjače oružje u borbi protiv karcinoma dojke

Znate li da svaka osma žena u BiH oboli od karcinoma dojke? Ne dozvolite da budete sljedeća žrtva ove opake bolesti. Ovog oktobra budite sebi na prvom mjestu i odlučite se za jedan od preventivnih pregleda dojki, jer samo zdrave možete ostati dobre majke, sestre, supruge i prijateljice. U znak podrške mjesecu borbe protiv karcinoma dojke dajemo Vam do 45% popusta na preventivne preglede dojki:

🔹 UZ dojke + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo 🔖 45KM
🔹 UZ dojke + mamografija + tumorski markeri (CEA, CA 15-3) samo 🔖 70KM
🔹 UZ dojke + tumor markeri (CEA, CA 15-3 ) + mamografija + MRI dojke po specijalnoj cijeni od 🔖 320 KM

⚠️ Akcijske cijene važe do 31.10.2019. ⚠️

Zašto je važno da pregled obavite na vrijeme?

Zato što je rak dojke u najvećem broju slučajeva izlječiv ukoliko je otkriven u ranom stadijumu i ako je započeto liječenje.  Podsjećamo Vas da je za prevenciju karcinoma dojke vaoma važan i  samopregled. Ukoliko ste starije od 20 godina trebalo bi da počnete sa samopregledom jednom mjesečno poslije svakog menstrualnog ciklusa do 10. dana jer su dojke u tom periodu najmekše i najpristupačnije samopregledu.

Karcinom dojke se može pojaviti u svakoj životnoj dobi, zato nemojte misliti da se to Vama ne može dogoditi. Uzmite svoje zdravlje u svoje ruke, odvojite vrijeme za preventivne preglede jer se svaki napor u cilju prevencije karcinoma dojke višestruko isplati. U Plavoj Poliklinici na raspolaganju su Vam najsavremeniji ultrazvučni aparati kojima precizno možemo vidjeti promjenu na dojkama. Zakažite Vaš termin već danas na broj 035 393 111.