Medicina koja liječi. Srca koja brinu.

Ginekologija i akušerstvo

Ginekologija Plave poliklinike osmišljena je kao moderni dijagnostičko-terapeutski odjel, primarno usmjeren na zaštitu zdravlja i liječenje žena svih generacija, od reproduktivnog doba do menopauze i postmenopauze. Potičemo beskompromisnu bliskost sa ginekologom, jer su nam diskrecija i povjerenje imperativ.

Mr. sci. dr. Dženita Kurćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva

Pokušavamo pacijentice upoznati sa aktuelnim ginekološkim temama i novim mogućnostima liječenja. Potičemo beskompromisnu bliskost sa ginekologom, jer su nam diskrecija i povjerenje imperativ. Opremljeni smo najsavremenijom medicinskom opremom i prilagođavamo se uvijek novim potrebama, što nam uzajamno pruža velike mogućnosti.

Nastojimo održavati kvalitet, obogatiti usluge i znanja iz ginekologije, a isključivi kriterij je: najbolje za pacijente.Neka nova nadahnuća dobijamo u hodu, a efikasnost našeg rada ogleda se u povjerenju koje nam ukazujete.

Kompletna briga o trudnoći

Mnogobrojna su pitanja, strepnje i strahovi koji se tokom ovog istodobno dugog i kratkog perioda iznova stvaraju. Umirujuća je istina da trudnoća nikada nije bila tako sigurna i da nikada ranije bebe nisu imale toliko izgleda da se rode žive i zdrave. Kako biste uspješno ostvarile svoj cilj – rođenje zdravog i živog djeteta veoma je važno da slijedite upute ljekara, te ga izvještavate o svim, pa i naizgled beznačajnim promjenama tokom ovog razdoblja.

Comments are closed.