"Na porod u Plavoj Poliklinici Tuzla sam se odlučila iz više razloga, a to su: bolji uslovi u kojima rađate svoje dijete, profesionalna njega majke i djeteta, ljubaznost koju nažalost nemamo u našoj državnoj bolnici i naravno doktorica Fatima i doktorica Dženita koje su na raspolaganju 24h."

"Porod u Plavoj poliklinici Tuzla sam doživjela kao nešto najljepše. Bez trauma i stresa kao što je to običaj u našim državnim bolnicama, uz osoblje koje je profesionalno, stručno i ljubazno kao i sestrice koje su 24 sata uz vas i samo vama na raspolaganju kao i cijeli tim ljekara i osoblja na čelu sa doktoricama Fatimom i Dženitom

Kada je u pitanu sam tok porođaja, sve je prošlo u najboljem redu. U 17:00 sam ušla u operacionu salu gdje me čekao čitav tim doktora na čelu sa dr. Fatimom. U 17:13 sam se već porodila i moja beba je došla na ovaj svijet.

Što se tiče cijelokupnog porođaja, sve je bilo profesionalno organizovano sa odličnim timom doktora, gdje nije bilo razloga za moju zabrinutost ili strah pošto sam prvorotkinja.

Oporavak poslije poroda je tekao brzo i zadovoljavajuće. Prvi sati poslije poroda su mi bili najvažniji i najsretniji jer je doktorica Senada donijela mog sina. Doktorice Fatima i Dženita su nas obilazile i pazile zajedno sa sestricama 24h. Sve je bilo savršeno.

Najviše me dojmilo to da se ne osjećate kao da ste u bolnici nego u hotelu gdje ispunjavaju svaku vašu želju i svi su tu non stop oko vas. Posto sam prvorotkinja ne mogu nista reći iz ličnog iskustva vezano za našu državnu bolnicu, ali dobro je svima i svakoj ženi poznato kakav tretman imaju trudnice u našim državnim bolnicama.

A što se tiče privatnih poliklinika, svakoj trudnici bih preporučila Plavu polikliniku Tuzla za porođaj, gdje imaju pravo na posjetu u svako doba dana, imaju svoju sobu i krevet za muža, ljubazno i pažljivo osoblje na raspolaganju 24h i hranu po vašoj želji. Vrijedi svake marke koju platite jer u tom periodu zaslužujete sigurnost i stručnost i konstantnu njegu, sve ono što nemate kod nas u državnim bolnicama.

Ako Bog da i sljedeću trudnoću i porođaj bez razmišljanja znam gdje ću voditi bez obzira gdje živjeli moj muž i ja, a to je u Plavoj poliklinici Tuzla na čelu sa doktoricama Fatimom i Dženitom.Hvala im na svemu. Najbolje su!"