bsen

Saznajte, kako do trudnoće!

Neplodnost može imati više uzročnika. U većini slučajeva, na neplodnost može uticati samo jedan od njih, ali često se događa da ih bude i više, pa je Vaš san - imati sopstveno dijete - ostvariv jedino metodom asistirane reprodukcije (IVF), tzv. vantjelesnom oplodnjom (VTO). Prije početka liječenja potrebno je obaviti neophodne analize koje će nam pomoći da saznamo šta je prepreka u začeću vašeg djeteta.

Svaki od parova je specifičan i neophodna je konsultacija sa specijalistom.

Akademska i stručna naobrazba

Prof. dr. sc. Miroslav Kopjar rođen je 1945. godine u Zagrebu. Diplomirao je na medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Specijalizaciju iz ginekologije i obstetricije započeo je u Općoj bolnici Varaždin 1972., a nastavio  na Klinici za ženske bolesti i porode u Zagrebu. Specijalistički ispit položio je 1976. Završio je poslijediplomske studije iz onkologije i urologije. Magistrirao je 1987. (“Pouzdanost ultrazvuka u dijagnostici ginekoloških tumora”), a doktorat znanosti stekao je 1996. (“Bodovni sistem u neinvazivnoj dijagnostici endometrioma jajnika”) – Medicinski fakultet, Zagreb.  

U 1988. postao je primarijus. Certification in advanced operative laparoscopy – Accreditation Council for Gynecologic Endoscopy,  New York Academy of Sciences, USA, dobio je 1999. godine. Od 2002. godine redovni je član Akademije medicinskih znanosti Hrvatske, a od 2003. docent na Katedri za ginekologiju i obstetriciju Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Od 2011. godine kao profesor predaje na Dubrovnik International University.

Doc.dr.sc. M. Kopjar jedan je od hrvatskih ginekologa koji se  dugi niz godina bave gin. endoskopijom. Tokom svojih edukativnih boravaka u renomiranim svjetskim središtima koja se bave laparoskopijom uočio prednosti video endoskopije – laparoskopije te je, kao prvi u Hrvatskoj, uveo endoskopske metode kao standardnu metodu na svom Odjelu te danas na ginekološkom odjelu bolnice u Zaboku  endoskopske operacije daleko premašuju broj konvencionalnih. Uz to je kroz edukaciju, individualnu i grupnu, učinio mnogo na popularizaciju i širenju minimalno invazivne kirurgije na ginekološkim odjelima kako u našoj zemlji, tako i u ovoj regiji Europe.


 

Pišite nam!

Imate još pitanja? Slobodno nas pitajte. Rado ćemo Vam odgovoriti na Vaša pitanja ili Vas naručiti na besplatne konsultacije.
1000 preostalo karaktera

Plava Poliklinika

Plava poliklinika je privatna porodična ustanova visokog ranga, koja je počela sa radom 1998. god. u Tuzli. Zbog potrebe i uspješnog rada sa pacijentima, ovorena je ispostava krajem 2004. god. u Sarajevu.

Opširnije

ID Broj | PDV Broj