bsen

Saznajte, kako do trudnoće!

Neplodnost može imati više uzročnika. U većini slučajeva, na neplodnost može uticati samo jedan od njih, ali često se događa da ih bude i više, pa je Vaš san - imati sopstveno dijete - ostvariv jedino metodom asistirane reprodukcije (IVF), tzv. vantjelesnom oplodnjom (VTO). Prije početka liječenja potrebno je obaviti neophodne analize koje će nam pomoći da saznamo šta je prepreka u začeću vašeg djeteta.

Svaki od parova je specifičan i neophodna je konsultacija sa specijalistom.

Plava Poliklinika izrasla je u jedinstveno središte brige, obrade i liječenja neplodnosti, tako da svojim pacijentima može pružiti sve što savremena medicina nudi u oblasti vantjelesne oplodnje.  

Naš tim čine:

  • Prof. dr. Miroslav Kopjar, ginekolog, subspecijalista ginekološke onkologije i urologije (vrhunski endoskopski ekspert i edukator na području Balkana za laparoskopske i histeroskopske operacije)
  • Doc. dr. med. sci. Igor Hudić, ginekolog, subspecijalizant humane reprodukcije
  • Prim. dr. Džemil Hujdurović, spec. ginekologije i akušerstva
  • Prim. dr. Fatima Klempić, spec. ginekologije i akušerstva, subspec.fetalne medicine i obstetricije
  • Mr. sci. dr. Dženita Kurćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva
  • Mr. sci. dr. Mustafa Bazardžanović, vrhunski urolog sa preko 500 transplatacija bubrega
  • Biolog-embriolog Inela Junuzović
  • Biolog- embriolog Hedija Alihodžić
  • Magistar psihologije Adnan Bajramović, geštalt psihoterapeut u edukaciji

Najnovija oprema

U Plavoj Poliklinici pratimo savremene trendove u liječenju neplodnosti te u skladu s tim koristimo najnoviju IVF opremu, što itkekako igra ulogu u samom ishodu IVF postupka. Držimo korak sa najnovijim inovacijama i trendovima na području neplodnosti, jer nam je cilj da našim pacijentima osiguramo što kvalitetniju uslugu.

Multidisciplinarni tim ljekara

Iskustvo, stručnost i predanost zaposlenih ljekara najzaslužniji su što je Plava Poliklinika postala središte dijagnostike i liječenja neplodnosti. Naš multidisciplinarni tim čine stručnjaci iz različitih oblasti djelovanja kao jedinstven tim sa osnovnim zadatkom da našim pacijentima ostvare san o roditeljstvu  uz maksimalnu posvećenost i zagarantovanu privatnost.

Individualni pristup

Koje metode će se upotrijebiti u toku liječenja, individualni je protokol koji prilagođavamo svakom paru ponaosob u ovisnosti o njihovim uzrocima neplodnosti. Individualnim pristupom razvijamo lične odnose sa našim pacijentima koji se zasnivaju na komunikaciji i povjerenju – a to je ključno za adekvatan plan dijagnostike i pozitivan ishod. Iz tog razloga nam je jako bitno da bračni par zajedno dođe na konsultacije uz prethodno zakazan termin. Individualni pristup podrazumijeva da MPO započinjemo prema prirodnom menstrualnom ciklusu žene.

Stručnost embriologa

U našoj poliklinici zaposlen  je  visoko kvalifikovan embriolog koji se rukovodi najnovijim trendovima sa vrhunskom tehnikom i aparaturom. Svoju stručnost i znanje neprestano utvrđuje edukacijama u drugim savremenim centrima u Evropi te učešćem na kongresima i seminarima u inostranstvu.

Savremena laboratorija

Bitno je istaći da se u Plavoj Poliklinici sve laboratorijske pretrage neophodne za ispitivanje neplodnosti bračnih parova, mogu obaviti na jednom mjestu, što je rijetkost u drugim laboratorijama i velika prednost za sve parove koji izaberu Plavu Polikliniku kao partnera u liječenju neplodnosti.

U prilogu je fotogalerija sa originalnim fotografijama našeg IVF centra. 

U videu ispod pogledati postupak punkcije jajne ćelije u našoj klinici:

 

 

Pišite nam!

Imate još pitanja? Slobodno nas pitajte. Rado ćemo Vam odgovoriti na Vaša pitanja ili Vas naručiti na besplatne konsultacije.
1000 preostalo karaktera

Plava Poliklinika

Plava poliklinika je privatna porodična ustanova visokog ranga, koja je počela sa radom 1998. god. u Tuzli. Zbog potrebe i uspješnog rada sa pacijentima, ovorena je ispostava krajem 2004. god. u Sarajevu.

Opširnije

ID Broj | PDV Broj