Porodilište po svjetskim standardima!

U savremnom svijetu sve su popularniji porodi u tzv ”kućnoj atmosferi” ali za razliku od te atmosfere mi smo obezbjedili uslove za siguran porod. U radu se koristi najsavremenija medicinska oprema. Riječ je o konceptu brige i njege za majke i bebe. Prije samog poroda i nakon njega, u komforu VIP apartmana, sa medicinskim nadzorom 24h, prilagođenim svim vašim zahtijevima, što podrazumjeva i prisustvo muža, kao i ispunjavanje drugih vaših individualnih želja.

Naš liječnički tim ima ambiciju da bude asistent na ovoj dionici životnog puta, svima koji se odluče za usluge porodilišta „Plava poliklinika“. Da budućim roditeljima i bebama postanemo prva mala škola života sa novim članom.

 

Iskustva naših pacijentica

  • "Na porod u Plavoj Poliklinici Tuzla sam se odlučila iz više razloga, a to su: bolji uslovi u kojima rađate svoje dijete, profesionalna njega majke i djeteta, ljubaznost koju nažalost nemamo u našoj državnoj bolnici i naravno doktorica Fatima i doktorica Dženita koje su na raspolaganju 24h."

    Pročitaj više
    Indira Maslić, Tuzla
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
200000
Zadovoljnih pacijenata
20
Godina tradicije
30
Godina radnog iskustva

ZAŠTO NAS ODABRATI?

STRUČNOST

PROFESIONALAN PRISTUP

ISKUSNO OSOBLJE

MEDICINSKI NADZOR 24h

PLAĆANJE NA RATE

Naši ginekolozi

image
Prim. dr. Džemil Hujdurović diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu a zatim specijalizirao ginekologiju i akušerstvo u Tuzli, od kada ima 30 godina radnog iskustva uključujući 6 godina radnog staža u Njemačkoj.
image
Prim. dr. Fatima Klempić ima 25 godina radnog iskustva iza sebe a od toga 20 godina provedenih u Kliničkom centru Tuzla. Brojna pozitivna iskustva proizašla su iz njenog dosadašnjeg rada i nastavljaju se nizati u našem porodilištu.
image
Mr. spec. med. Dženita Kurtćehajić je FMF licencirani ginekolog za I i II trimestar trudnoće. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Tuzli. Specijalizaciju ginekologije i akušerstva kao i magistarski studij završila je 2014. godine također u Tuzli. Edukacije iz oblasti ultrazvučne dijagnostike obavila je u Njemačkoj i Velikoj Britaniji.
>

Fotogalerija

Zakažite termin

Iskoristite priliku i zakažite besplatan informativni razgovor sa našim ginekologom.
1000 preostalo karaktera

Plava Poliklinika

Plava poliklinika je privatna porodična ustanova visokog ranga, koja je počela sa radom 1998. god. u Tuzli. Zbog potrebe i uspješnog rada sa pacijentima, ovorena je ispostava krajem 2004. god. u Sarajevu.

Opširnije

ID Broj | PDV Broj