bsen

Donosimo novu dimenziju doživljaja rođenja djeteta: pružamo mogućnost rađanja uz stručnost multidisciplinarnog tima u toplom okruženju usredotočenom na buduću mamu.

Naša želja je da budemo vaš partner tokom ovog uzbudljivog putovanja.

U Plavoj Poliklinici znamo koliko je posebno donošenje bebe na svijet. Od trenutka kada stignete do trenutka kada upoznate svog novog člana porodice, ovdje smo za vas - kako biste bili sigurni da se osjećate ugodno i sigurno, kako biste uživali u jednom od najljepših događaja u životu svake žene. Naš tim visokokvalificiranih stručnjaka podupirat će vas i voditi vas na svakom koraku. Uz mogućnosti rađanja prirodnim putem ili carskim rezom, kao i najnovije tehnologije i sadržaje, imamo sve što je potrebno kako bi vaš porođaj bio što lakši.

Želimo da vaš boravak s nama bude što udobniji i bez stresa. Po dolasku, mi ćemo vam obezbijediti  spavaćicu  koju ćete nositi tokom poroda ili, alternativno, možete donijeti vlastitu, ako vam je draže.
Naš  stručni tim  se zalaže za najbolju moguću podršku prije, za vrijeme i nakon poroda, a o tome da se prepoznao kvalitet našeg  rada, govori činjenica da je sve više zainteresovanih za porod u našoj ustanovi, na šta samo jako ponosni. Znamo da je svaka žena, beba i obitelj jedinstvena i da će imati različite potrebe ovisno o vlastitim okolnostima. Nastojimo sarađivati ​ sa pacijenticama  kako bismo pomogli svakoj ženi da izabere opciju koja je sa medicinskog aspekta najpogodnija za nju. Naš tim će osigurati da imate ispravne informacije kako biste lakše došli do izbora i odluka koje su vam potrebne u pogledu porođaja. Kada okolnosti znače da se Vaš izbor mora mijenjati, osigurat ćemo vam  iscrpna objašnjenja kako biste razumjeli razloge za to. 

Naglasak stavljamo na sigurnost i kvalitetu, kako bismo osigurali uslove u kojima će se svaka porodilja osjećati poštovano, sigurno i podržano, a ključni cilj nam je da  bezbijedno donesete novi život na svijet. Za svaki prirodan porod dostupna je operaciona sala sa savremenom anesteziološkom opremom, respiratorom, toplim stolićem i inkubatorom za bebu a pored toga trudnici na raspolaganju stoji i naše sanitetsko vozilo.

Odgovorno i ozbiljno smo razmišljali o svim fazama poroda i obezbijedili sve uslove kako bi porod bio bezbrižan. Naš tim stručnjaka je intenzivno posvećen svakoj fazi poroda kako bi na moguće komplikacije reagovali pravovremeno, prije nego što dođe do ozbiljnijih komplikacija. Budite uvjereni da imamo sve što je potrebno za porođaj i da nemate razloga za strah. Prepustite se brizi našeg stručnog tima sa povjerenjem.